Hľadáme sponzorov / Call for Sponsors

Máte niečo spoločné s WordPressom a chcete podporiť jeho komunitu a teda organizáciu najväčšieho  WordCampu na Slovensku, v Bratislave?

WordPress je celosvetovo najobľúbenejší redakčný nástroj na tvorbu a správu blogov a web stránok. Neustále sa vyvíja a jeho popularita z roka na rok rastie. WordPress spája ľudí na celom svete – tvorí ho živá a zapálená komunita ľudí, nadšencov a vývojárov.

Každý rok sa vo viacerých väčších či menších mestách organizuje obľúbená WordPress konferencia, ktorá nesie názov WordCamp a dopĺňa ju názov mesta v ktorom sa koná.

WordCamp je nezisková konferencia, ktorá sa organizuje v 65-tich krajinách sveta. Táto konferencia je v IT svete veľmi obľúbená a čísla návštevnosti a počtu zorganizovaných WordCampov hovoria, že aj jedným z najvýznamnejších podujatí v IT sektore.

Toto stretnutie by však nebolo možné zorganizovať bez sponzorov.

Cena lístkov pokrýva veľmi malú časť  nákladov na WordCamp. A preto hľadáme práve vás! Ako sponzor, budete mať možnosť prezentovať vašu spoločnosť na konferencií nabitej webom, získať nové kontakty a klientov. Primárnym cieľom by však malo byť niečo iné.

Používate WordPress? Sponzorstvom vyjadríte veľké „ĎAKUJEM“ ľudom, ktorí sa postarali aj o to, že môžete používať WordPress systém a najznámejšie pluginy v slovenskom jazyku. Okrem toho sa však WordPress komunita stará o mnoho ďalších vecí.

Dajte nám o sebe vedieť na email na bratislava@wordcamp.org alebo pomocou kontakného formuláru na našom webe v časti „Kontakt“ a pomôžte nám túto konferenciu urobiť ešte lepšou!

Získajte všetky informácie o sponzorstve konferencie WordCamp Bratislava 2019. Pozrite si naše sponzorské balíčky. Taktiež radi uvítame materiálnu či mediálnu podporu pre #wcba2019.

Pre všetkých sponzorov, účastníkov, organizátorov a pod., platí všeobecný kódex správania.

 

ENGLISH

Do you have something in common with WordPress and want to support its community and so the organization of the largest WordCamp in Slovakia, placed in Bratislava?

WordPress is the world’s most popular tool for creating / managing blogs and websites. It is constantly evolving and its popularity is growing from year to year. WordPress connects people all over the world – it is a passionate community of people, enthusiasts and developers.

Every year, a popular WordPress conference are organized in larger or smaller cities, which are called WordCamp with the name of city in which it takes place.

WordCamp is a non-profit conference that is organized in 65 countries around the world. This conference is very popular in the IT world. The attendances and number of organized WordCamps shows that it is one of the most important events in the IT sector these days.

However, this event could not be organized without sponsors.

Ticket price covers a very small part of WordCamp costs. That’s why we’re looking for you! As a sponsor, you will be able to present your company, get new contacts, clients. However, the primary goal should be something else.

Using WordPress? By being a sponsor you would express a big „THANK YOU“ to people who also made sure that you can use the WordPress system and the most famous plugins in the Slovak language. In addition, the WordPress community takes care of many other things.

Let us know by email at bratislava@wordcamp.org  or by using the contact form on our website under „Contact“ and help us make this conference even better!

Get all the information about sponsorship of WordCamp Bratislava 2019. See our sponsorship packages. We would also welcome material and media support for #wcba2019.

Please know, that general code of conduct applies to all sponsors, participants, organizers, etc.

 

 









One Reply to “Hľadáme sponzorov / Call for Sponsors”

Komentáre sú zakázané.