Contact

Do you have any questions about WordCamp? Write us a message through the form.

 

Contact to the main organizer:

Ing. Katarína Novotná
bratislava@wordcamp.org
0915 355 072

 

 

Organizers WordCamp Bratislava 2018:

 

Katarína Novotná

Venujem sa WordPressu už nejaký ten piatok. Môžete ma stretnúť na pravidelných WordPress meetupoch v Bratislave, ktoré pomáham aj organizovať.

Lukáš Franko

Do WordPress som sa „zabuchol“ keď som vďaka blogu a stránke získal prvých fanúšikov, klientov i kamarátov. Som digitálny architekt a konzultant. Tvorím obsah a stratégie pre sociálne média – sociálne siete, vyhľadávače, webstránky a blogy. Pracujem ako špecialista a konzultant v tíme Social Media Manažér.

Natália Klenovská

Od 2007 organizuje MFF Cinematik Piešťany, kde po prvý krát pracovala s WordPress. Od roku 2013 pracuje aj ako project manager pre Foliovision. Príležitostne sa venuje vlastným projektom, ktoré môžu ale nemusia súvisieť s WordPress.

Igor Lopašovský

Som frontenďák telom aj dušou, spoluzakladateľ web design štúdia broccoli.design, momentálne v plnom nasadení pre ljstudiocreatives.

Technológiám sa venujem posledných 15 rokov. Prešiel som ťažkým korporátnym prostredím ako Windows Server Engineer & Architect, ale skutočnú vášeň som našiel až vo web designe. Okrem online sveta sa naplno venujem potápaniu, zjazdovému bikovaniu a splitboardingu. Považujem sa za ochrancu oceánov a rád pracujem s ľuďmi bez domova.

Zuzana Lukáčová

Som spokojný freelancer, ktorý má rád slobodu a robí to, čo ho baví. Prezentujem sa najmä pod názvom zuza.digital. Venujem sa tvorbe webov a e-shopov cez WordPress, a komplexnej správe obsahu webu. Baví ma tiež písanie článkov na rôzne témy, najmä o cestovaní. V súčasnosti sa starám o niekoľko webov ako je foodkut.skfreedu.sk, či lab.cafe.