Hľadáme speakrov

Je to tu! Oficiálne štartujeme call for speakers na tohtoročný WordCamp Bratislava!

Prídi porozprávať o tvojich skúsenostiach, ktoré máš s WordPress a prispej tým naspäť do WordPress komunity. Podeľ sa s komunitou o cenné rady, skúsenosti či vízie do budúcnosti. Deadline pre prihlásenie je do 14.3.2016

Jedna prednáška má štandardnú dĺžku približne 30 minút. Ďalších 10 – 15 minút naviac je určených pre otázky publika a komunikáciu na danú tému. Ak si myslíš, že máš o čom komunite porozprávať, a spíkovanie ti nerobí problém, rozhodne sa prihlás.

Keďže cieľom tohtoročnej neformálnej konferencie WordCamp je zvýšiť povedomie o WordPress a teda prilákať nových ľudí, ktorí o WordPress buď ešte nepočuli, alebo vedia len základné všeobecné informácie, venujeme celý blok prednášok začiatočníkom a mierne pokročilím užívateľom WordPress. Učastníci by mali získať informácie, o tom čo je WordPress, ako ho správne použiť pri tvorbe blogu, eshopu alebo firemnej či osobnej prezentačnej stránky. Taktiež by sme radi hovorili o „best practices“ v oblasti zabezpečenia webu pred hackerskými útokmi a o tvorbe kvalitného obsahu.

Samozrejme myslíme aj na pokročilých užívateľov a programátorov, pre ktorých pripravujeme prednášky zamerané na novinky vo WordPress. Určite sa chceme venovať aj dlho očakávanému WordPress REST API.

Ak máš teda predstavu na akú tému by si vedel/a pripraviť svoju prezentáciu, vyplň nasledujúci formulár. Ak máš viacej tém, vyplň formulár viackrát. Tešíme sa na Teba ;)

 

Before submitting your speaker proposal, please log in to WordCamp.org using your WordPress.org account*.

If you don’t have an account, please create one.

* This is your account for the official WordPress.org website, rather than your personal WordPress site.