Tlačová správa č. 1

Prichádza šiesty ročník neformálnej konferencie WordCamp

V sobotu 29. apríla sa uskutoční konferencia WordCamp Bratislava 2017, ktorá je určená všetkým fanúšikom redakčného systému WordPress. Koná sa po celom svete a na Slovensku už po šiesty rok. Celodenný program WordCamp Bratislava 2017 je rozdelený do dvoch blokov pre používateľov a vývojárov. V priestoroch Ekonomickej univerzity v Bratislave vystúpi počas dňa celkovo 14 speakrov.

Okrem prednášok sa budú môcť návštevníci zúčastniť odborných workshopov, networkovať medzi sebou v oddychových zónach či využiť priestor na komunikáciu so zástupcami partnerov – napríklad hostingových firiem či developerských štúdií. Po skončení programu je pre účastníkov pripravená afterparty.

Na konferenciu WordCamp Bratislava 2017 nadväzuje v nedeľu 30. apríla Contributor Day, počas ktorého sa dá priamo zapojiť k tvorbe WordPress a podporiť lokálnu komunitu. Contributor day je zväčša zameraný na slovenský preklad WordPress a pluginov, stretnutia vo vybraných mestách a ostatné záležitosti, ktoré prispievajú k zlepšeniu a šíreniu WordPress na Slovenku.

Lístky na celodenný WordCamp Bratislava 2017 sú v predaji na stránke https://2017.bratislava.wordcamp.org/.

Fotky z minulého ročníku WordCamp Bratislava 2016 nájdete v albume na stránke https://www.facebook.com/pg/WordPress.sk/photos/?tab=album&album_id=10153554745716961

Organizátori: dobrovoľníci zo slovenskej WordPress komunity
Partneri a sponzori: Webglobe – Yegon, WooCommerce, Jetpack, GoDaddy, BlueHost, Dognet, WP Academy a ďalší.
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1756250804691690/